Βόλος: «High tech» διαρρήκτης... με αδυναμία στα μαλλιά του!

Βόλος: «High tech» διαρρήκτης... με αδυναμία στα μαλλιά του!

Ο νεαρός διαρρήκτης συνελήφθη έχοντας μαζί του τρία κατσαβίδια, ένα φακό και ένα μάλλινο γάντι 

Βόλος: «High tech» διαρρήκτης... με αδυναμία στα μαλλιά του!
Εκτός από την τσέπη του, φρόντιζε και την… ομορφιά του ένας νεαρός διαρρήκτης που χτυπούσε καταστήματα στην πόλη του Βόλου! Μάλιστα, πρόσεχε ιδιαίτερα τα μαλλιά του, γι’ αυτό μαζί με τα ηλεκτρονικά είδη έκλεβε και… συσκευές κουρέματος και προϊόντα περιποίησης μαλλιών!

Ο 19χρονος δράστης είχε κλέψει από τις αρχές Δεκεμβρίου οκτώ μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, τα οποία χρησιμοποίησε για να κάνει διαρρήξεις και κάθε φορά τα εγκατέλειπε. Είτε παραβιάζοντας τις εισόδους ή σπάζοντας τις βιτρίνες, «χτύπησε» 13 αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κομμωτήρια και σούπερ μάρκετ, από τα οποία άρπαξε συνολικά 265 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, μία συσκευή tablet, μία οθόνη υπολογιστή, μία τηλεόραση, τρεις ηλεκτρικές συσκευές κουρέματος, προϊόντα για τα μαλλιά, αναψυκτικά και  αρτοσκευάσματα!

Κλείσιμο
Τα κλοπιμαία τα είχε πουλήσει σε δυο τσιγγάνους ηλικίας 31 και 39 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, δύο οθόνες και μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ο νεαρός διαρρήκτης συνελήφθη έχοντας μαζί του τρία κατσαβίδια, ένα φακό και ένα μάλλινο γάντι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, εκτός από ένα του οποίου ο ιδιοκτήτης αναζητείται για να το παραλάβει. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης