ΕΛ.ΑΣ.: Καμία εσωτερική έρευνα για τη ρουκέτα-«φάντασμα» στη Mercedes

ΕΛ.ΑΣ.: Καμία εσωτερική έρευνα για τη ρουκέτα-«φάντασμα» στη Mercedes

Μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί μόνο ένα μεταλλικό θραύσμα στον κρατήρα που δημιουργήθηκε στο σημείο

ΕΛ.ΑΣ.: Καμία εσωτερική έρευνα για τη ρουκέτα-«φάντασμα» στη Mercedes
Υλικό από κάμερες και τυχόν άλλα στοιχεία, στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, αναζητούν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο των ερευνών, που διεξάγονται για την επίθεση με ρουκέτα εναντίον του κτιρίου της αντιπροσωπείας της «Mercedes», το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, και αποκαλύφθηκε από την προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ) ύστερα από ένα μήνα.

Το μόνο που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής είναι ένα μεταλλικό θραύσμα στον κρατήρα που δημιουργήθηκε και ο οποίος εντοπίστηκε τελικά χθες το βράδυ έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, στο οικόπεδο πίσω από την αντιπροσωπεία.

Κλείσιμο
Το θραύσμα εκτιμάται ότι προέρχεται από τη ρουκέτα και εστάλη για εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Όπως έγινε γνωστό από στέλεχος της ΕΛΑΣ, δεν τίθεται θέμα για τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, για τυχόν λανθασμένους χειρισμούς και παραλήψεις από πλευράς αστυνομικών υπηρεσιών, επειδή, όπως διαπιστώθηκε από την προσεκτική αυτοψία στο χώρο, ήταν αδύνατο γι' αυτούς που πήγαν πρώτοι στο σημείο να βρουν το παραμικρό μέσα στα χωράφια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης