Φιλιππίδης: «I wish to go back to Greece...» (φωτό)

Φιλιππίδης: «I wish to go back to Greece...» (φωτό)

Ανατροφοδοτεί τα σενάρια για το αν επέστρεψε στην Ελλάδα οικειοθελώς ή αν απελάθηκε από την Τουρκία η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - Ο ίδιος λέει ότι επέστρεψε στην Ελλάδα οικειοθελώς - Δικαστικές πηγές υποστηρίζουν ότι απελάθηκε από τις τουρκικές αρχές

Φιλιππίδης: «I wish to go back to Greece...» (φωτό)
«Επέστρεψα οικειοθελώς» υποστηρίζει ο Αγγελος Φιλιππίδης, την ώρα που δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η επιστροφή του πρώην διοικητή του ΤΤ είναι συνέπεια απόφασης απέλασης από την Τουρκία και όχι οικειοθελούς επιστροφής.

Την ίδια ώρα, οι συνήγοροι του κ. Φιλιππίδη έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του πελάτη τους η οποία έρχεται ως «απάντηση» στα σενάρια περί απέλασης του από τις τουρκικές αρχές.

Κλείσιμο
Ο κατηγορούμενος φαίνεται να κρατά ένα διαβατήριο στα χέρια. Αν είναι δικό του, κάτι το οποίο δε γνωρίζουμε, αυτό αυτόματα σημαίνει πως ο κ. Φιλιππίδης δεν απελάθηκε αλλά, όπως ο ίδιος λέει, επέστρεψε στην Ελλάδα οικειοθελώς.

Προς επίρρωσιν των όσων υποστηρίζουν, οι συνήγοροι του Άγγελου Φιλιππίδη έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα σημείωμα στα τουρκικά, το οποίο αποδεικνύει ότι ο πελάτης τους γύρισε οικειοθελώς στην Ελλάδα.

Πώς; Στην αριστερή κάτω γωνία του σημειώματος, υπάρχει σημείωση στα αγγλικά, που φέρει το όνομα του Άγγελου Φιλιππίδη με λατινικούς χαρακτήρες κα την υπογραφή του, κάτω από ένα μικρό κείμενο, που αναφέρει: «I wish to go back to Greece as I declared in the court immediately (Επιθυμώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, όπως δήλωσα από την πρώτη στιγμή στο δικαστήριο)».





Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος Φιλιππίδης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και θα κρατηθεί.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης