Κιλκίς: Άρπαζαν ζωοτροφές επί δυο μήνες από ένα κτήμα

Κιλκίς: Άρπαζαν ζωοτροφές επί δυο μήνες από ένα κτήμα

Οι συνοριοφύλακες του τμήματος Πολυκάστρου και οι άνδρες του τμήματος Δροσάτου έπιασαν στα πράσα τους τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 48 και 56 χρόνων

Κιλκίς: Άρπαζαν ζωοτροφές επί δυο μήνες από ένα κτήμα
Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ο 60χρονος αγρότης μετά τις απανωτές κλοπές που είχαν γίνει τους τελευταίους δυο μήνες από το αγρόκτημά του στις Μουριές του Κιλκίς, όλες με λεία ζωοτροφές. Έτσι, όταν είδε ένα Ι.Χ. φορτηγό με τρεις επιβάτες να μπαίνει στο κτήμα, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι συνοριοφύλακες του τμήματος Πολυκάστρου και οι άνδρες του τμήματος Δροσάτου έπιασαν στα πράσα τους τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 48 και 56 χρόνων, ενώ φόρτωναν στην καρότσα του φορτηγού μία μπάλα τριφυλλιού χρησιμοποιώντας μια ξύλινη ράμπα. Όπως αποδείχθηκε, από το Δεκέμβριο είχαν αρπάξει από το ίδιο αγρόκτημα άλλες 40 μπάλες συνολικής αξίας 2.000 ευρώ! Το κλεμμένο τριφύλλι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, το φορτηγό του 56χρονου κατασχέθηκε και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 

Κλείσιμο
*** Μόνο ζημιές έκανε στα δύο σπίτια που αποπειράθηκε να διαρρήξει διαδοχικά στην πόλη των Ιωαννίνων σπάζοντας τα τζάμια των παραθύρων, ένας 60χρονος. Δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και φρόντισε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του, αλλά οι μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Πέραμα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, που του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρες διάρρηξης, πρόκληση φθορών και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης