Αγρίνιο: Ανήλικοι ξήλωσαν αλεξικέραυνο από σχολείο

Αγρίνιο: Ανήλικοι ξήλωσαν αλεξικέραυνο από σχολείο

Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 14 είχαν σκαρφαλώσει στην στέγη του σχολικού κτιρίου, αλλά του... τσάκωσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αγρίνιο: Ανήλικοι ξήλωσαν αλεξικέραυνο από σχολείο
Μαθήματα σε… επαγγελματίες «κυνηγούς» χαλκού θα μπορούσαν να παραδώσουν δυο ανήλικα παιδιά που ρήμαξαν μέσα σε λίγα λεπτά τα καλώδια από το αλεξικέραυνο ενός δημοτικού σχολείου στο Αγρίνιο, χωρίς να υπολογίσουν τον κίνδυνο που θα αντιμετώπιζαν οι μικροί μαθητές σε περίπτωση καταιγίδας!

Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 14 είχαν σκαρφαλώσει στην στέγη του σχολικού κτιρίου και, με σίγουρες κινήσεις, άρχισαν να κόβουν τμήματα χάλκινων καλωδίων χρησιμοποιώντας ένα κόφτη μετάλλων και ένα κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως, τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα εργαλεία. Οι πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς τους που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία.

Κλείσιμο
*** Στα πράσα συνελήφθησαν τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων σε αγροτική περιοχή στο Πλατύ Ημαθίας, όπου είχαν εισβάλει στο χοιροστάσιο ενός 84χρονου και είχαν αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 100 ευρώ. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δράστες ηλικίας 24, 30 και 34 χρόνων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης