Κέρκυρα: Ουκρανή μαστροπός, Νιγηριανή εκδιδόμενη!

Κέρκυρα: Ουκρανή μαστροπός, Νιγηριανή εκδιδόμενη!

Ουκρανή ιδιοκτήτρια είχε βγάλει στο… «κλαρί» μια Νιγηριανή, η οποία προσέφερε έναντι αμοιβής τις ερωτικές υπηρεσίες της στους μυημένους πελάτες μπαρ

Κέρκυρα: Ουκρανή μαστροπός, Νιγηριανή εκδιδόμενη!
Για καφετέρια- μπαρ είχε εκδοθεί η άδεια λειτουργίας ενός καταστήματος στην περιοχή Αλυκές Ποταμού της Κέρκυρας, αλλά στο βάθος του η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια φρόντιζε να παρέχει και άλλου είδους «φροντίδες» στους θαμώνες της!

Η 47χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια είχε βγάλει στο… «κλαρί» μια 38χρονη Νιγηριανή, η οποία προσέφερε έναντι αμοιβής τις ερωτικές υπηρεσίες της στους μυημένους πελάτες του μπαρ. Όμως, η παράνομη δραστηριότητα των δυο γυναικών έφτασε στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας που έκαναν έφοδο στο μαγαζί και τις συνέλαβαν.

Κλείσιμο
Μαζί με τη 47χρονη επιχειρηματία, που είχε στην κατοχή της 930 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της μαστροπείας, κατηγορείται και ο 26χρονος γιος της ο οποίος αναζητείται. Αντίθετα, την 38χρονη Νιγηριανή βαρύνουν κατηγορίες πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης