Ρόδος: Άρπαξαν χρήματα από τα ταμεία δημοτικής επιχείρησης

Ρόδος: Άρπαξαν χρήματα από τα ταμεία δημοτικής επιχείρησης

Αλλά βρήκαν μόνο 500 ευρώ καθώς φαίνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν πληρώσει τους... λογαριασμούς τους

Ρόδος: Άρπαξαν χρήματα από τα ταμεία δημοτικής επιχείρησης
Κάτι παραπάνω από αυτά που κατάφεραν να πάρουν, θα περίμεναν οι άγνωστοι που διέρρηξαν το κτίριο του πρώην δημαρχείου στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, στο οποίο στεγάζεται τώρα ένα παράρτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του ενιαίου δήμου.

Οι διαρρήκτες ερεύνησαν όλους τους χώρους, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 500 ευρώ στα συρτάρια των γραφείων καθώς φαίνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν πληρώσει τους... λογαριασμούς τους! Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί από τους υπαλλήλους που ειδοποίησαν την τοπική Αστυνομία και κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών πήρε αποτυπώματα από τους χώρους στους οποίους κινήθηκαν οι εισβολείς.

Κλείσιμο
*** «Θεριακλήδες» ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα περίπτερο στη Μυτιλήνη παραβιάζοντας τα εξωτερικά ρολά ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο 29χρονος ιδιοκτήτης! Οι δράστες βρήκαν στο ταμείο 600 ευρώ, αλλά άρπαξαν και πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 300 ευρώ. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης