Η κοκαΐνη αποκάλυψε τη διακίνηση... χασίς με ταξί!

Η κοκαΐνη αποκάλυψε τη διακίνηση... χασίς με ταξί!

Δρομολόγια από πόλη σε πόλη έκανε ένας 33χρονος ταξιτζής τον οποίο είχαν στοχοποιήσει οι άνδρες της Ασφαλείας Κιλκίς ως ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά τους έβγαλε το... λάδι ώσπου να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η κοκαΐνη που βρήκαν μαζί με μικροποσότητα χασίς, τους έδωσε τη δυνατότητα να τον συλλάβουν.

Η κοκαΐνη αποκάλυψε τη διακίνηση... χασίς με ταξί!
Στο νοικιασμένο ταξί που χειριζόταν, ο 33χρονος οδηγός είχε κρύψει οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνη βάρους 0,2 του γραμμαρίου. Έτσι, οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, που πάντως γρήγορα μετατράπηκε σε διακίνηση ναρκωτικών!

Κι αυτό γιατί, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 549 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ  κατασχέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με χασίς αναμεμειγμένο με καπνό βάρους 22 γραμμαρίων και 850 ευρώ που θεωρήθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης