Απατεώνας έταζε ανύπαρκτες δουλειές σε ανέργους

Απατεώνας έταζε ανύπαρκτες δουλειές σε ανέργους

Ο αδίστακτος 56χρονος δημοσίευε σε έντυπη εφημερίδα αγγελίες για την προσφορά εργασίας σε χώρα της δυτικής Ευρώπης

Απατεώνας έταζε ανύπαρκτες δουλειές σε ανέργους
Έπαιζε με τον πόνο απελπισμένων ανέργων στους οποίους υποσχόταν εργασία σε επιχείρηση του εξωτερικού, αλλά τους έπαιρνε και τις τελευταίες οικονομίες τους με το πρόσχημα ότι θα τους έστελνε... αεροπορικά εισιτήρια!

Ως τη σύλληψή του, ο θρασύτατος απατεώνας είχε εξαπατήσει τέσσερις ανθρώπους που έκαναν το λάθος να στηρίξουν πάνω του τις ελπίδες τους.

Κλείσιμο
Ο αδίστακτος 56χρονος δημοσίευε σε έντυπη εφημερίδα αγγελίες για την προσφορά εργασίας σε χώρα της δυτικής Ευρώπης και εισέπραττε από τους ενδιαφερόμενους το αντίτιμο για την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, χωρίς βέβαια να τα πάρουν ποτέ. Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένας 38χρονος κατήγγειλε ότι στις 19 Αυγούστου κατέθεσε 290 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά δεν είδε ούτε εισιτήρια ούτε... δουλειά!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας που έκαναν έρευνα για τον 56χρονο δράστη της απάτης, διαπίστωσαν ότι ο 38χρονος δεν ήταν το μόνο του θύμα. Μόνο σε μια ημέρα, στις 18 Νοεμβρίου, είχε εισπράξει στον ίδιο λογαριασμό 450 ευρώ από άλλους τρεις απελπισμένους ανέργους, τους οποίους επίσης είχε εξαπατήσει με την ίδια μέθοδο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατά συρροή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης