Αλβανός δραπέτης ο συλληφθείς ένοπλος στο Γράμμο

Αλβανός δραπέτης ο συλληφθείς ένοπλος στο Γράμμο

Εξέτιε ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25 χρονου - Διέφυγαν οι άλλοι δύο

Αλβανός δραπέτης ο συλληφθείς ένοπλος στο Γράμμο
Ο Αλβανός δραπέτης των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα ,Γκεζίμ Τόμα, είναι ο κακοποιός ο οποίος συνελήφθη κατά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς στο Γράμμο.

Η εξέλιξη επιβεβαιώνει την εκτίμηση, ότι οι 3 ένοπλοι κακοποιοί στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας, στο Πευκόφυτο, ήταν οι δραπέτες των αλβανικών φυλακών που διέφυγαν την σύλληψη στην χώρα τους.

Κλείσιμο
Ο Γκεζίμ Τόμα είναι 31χρόνων, από την Ντίμπρα της Β. Αλβανίας και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25 χρονου, επειδή του έκλεψε τα καυσόξυλα.


Ο Γκεζίμ Τόμα

Οι δύο ένοπλοι δραπέτες, οι οποίοι διέφυγαν είναι ο Ρείς Χατζίραϊ ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή και Εντουάρντ Λούλο που εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.

Οι αστυνομικοί έδωσαν μάχη με τους ένοπλους δραπέτες λίγο μετά τις 7 το βράδυ, στην ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου στην Καστοριά, στο τέλος της οποίας συνέλαβαν τον Τόμα.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά επτά ισοβίτες -όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονίες- αφόπλισαν το βράδυ του Σαββάτου τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και δραπέτευσαν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα. Όμως, οι τοπικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από αυτούς, ενώ οι άλλοι τρεις εξαφανίστηκαν, αναζητώντας διέξοδο προς την Ελλάδα.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης