Αμφίκλεια: Παρέδωσε την τσάντα αλλά όχι τα κλεμμένα χρήματα

Αμφίκλεια: Παρέδωσε την τσάντα αλλά όχι τα κλεμμένα χρήματα

Αλλοδαπός άρπαξε την τσάντα 72χρονης από το κοιμητήριο της πόλης και στη συνέχεια όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς παρέδωσε την τσάντα και έκανε τον ανίδεο για τα 300 ευρώ που υπήρχαν μέσα

Αμφίκλεια: Παρέδωσε την τσάντα αλλά όχι τα κλεμμένα χρήματα


Ακριβά στοίχισε σε μια 72χρονη γυναίκα στην Αμφίκλεια η επίσκεψή της στα μνήματα των δικών της στο κοιμητήριο της πόλης. Ένας νεαρός αλλοδαπός είδε ότι είχε αφήσει την τσάντα της μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο άφησε στο υπαίθριο παρκινγκ του νεκροταφείου χωρίς να το κλειδώσει και δεν έχασε την ευκαιρία.

Κλείσιμο
Ο δράστης άνοιξε την πόρτα, άρπαξε την τσάντα που περιείχε 300 ευρώ, επίσημα έγγραφα, κάρτες τραπέζης και άλλα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας και τράπηκε σε φυγή. Όμως, εκείνη τον είδε και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε λίγη ώρα.

Ο 19χρονος Αλβανός αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 72χρονη και αναγκάστηκε να παραδεχτεί την κλοπή. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα αγροτεμάχιο της περιοχής, όπου είχε κρύψει την κλεμμένη τσάντα. Μέσα, βρέθηκαν όλα όσα είχε καταθέσει το θύμα εκτός από τα χρήματα, για τα οποία ο δράστης έκανε τον ανίδεο! Μετά από αυτά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης