Διαρρήκτης ετών… οκτώ στην Αιτωλοακαρνανία

Διαρρήκτης ετών… οκτώ στην Αιτωλοακαρνανία

Η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα είδε τους λιλιπούτειους διαρρήκτες να βγαίνουν από την κατοικία της

Διαρρήκτης ετών… οκτώ στην Αιτωλοακαρνανία
Από μικροί στα... βάσανα μπήκαν τρεις πιτσιρικάδες που έμαθαν «εξ απαλών ονύχων» να μπαίνουν στα ξένα σπίτια και να κλέβουν! Μάλιστα, ο μικρότερος ήταν μόλις... οκτώ χρόνων, ενώ και οι άλλοι δυο δεν ήταν και πολύ μεγαλύτεροι: δέκα χρόνων ο ένας -που κατάφερε να ξεφύγει- και 13 ο μεγαλύτερος που συνελήφθη μαζί με τον μικρό.

Η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα της Αιτωλοακαρνανίας είδε τους λιλιπούτειους διαρρήκτες να βγαίνουν από την κατοικία της στην οποία είχαν τρυπώσει από την ανασφάλιστη πόρτα και διαπίστωσε ότι της έλειπαν 550 ευρώ. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον 13χρονο και τον 8χρονο.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συνέλαβαν τις δύο μητέρες των παιδιών ηλικίας 36 και 40  χρόνων, οι οποίες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι σύζυγοί τους που αναζητούνται, ενώ οι τρεις ανήλικοι δράστες που κατηγορούνται για κλοπή αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω ηλικίας.

*** Ένα ξένο χέρι μέσα στην... τσέπη του παντελονιού του ένιωσε ένας 85χρονος που ανέβαινε με το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και αμέσως το... γράπωσε ακινητοποιώντας τον κάτοχό του! Ο 27χρονος «μακρυχέρης» αναγκάστηκε να αφήσει τα χρήματα που είχε αρπάξει και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ειδοποίησε ο ηλικιωμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης