Εννέα συλλήψεις για το «ραντεβού θανάτου» των οπαδών της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού

Εννέα συλλήψεις για το «ραντεβού θανάτου» των οπαδών της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού

Οι πέντε έγιναν στο σημέιο της συμπλοκής και οι τέσσερις στο γήπεδο του Βύρωνα - Κίνδυνεψε να καεί μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της

Ιερόσυλοι έκλεψαν λείψανα τεσσάρων αγίων
Εννέα συλλήψεις για το «ραντεβού θανάτου» των οπαδών της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε τελικά η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στη λεωφόρο Κατεχάκη ανάμεσα σε οπαδούς της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι οπαδοί της Δόξας Βύρωνα είχαν στήσει καρτέρι στους οπαδούς της ομάδας από τη Νίκαια και όταν εμφανίστηκαν με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα τους επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της ρίψης των αντικειμένων μια από τις μολότοφ έπεσε σε σταματημένο αυτοκίνητο στο φανάρι στο οποίο επέβαινε μια 49χρονη με την ανήλικη κόρη της. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να πιάσει φωτιά με την 49χρονη να καταφέρνει τελευταία στιγμή να βγει από το φλεγόμενο όχημα.

Τελικά οι άνδρες των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν αρχικά πέντε άτομα ενώ στη συνέχεια σε νέα επεισόδια που αυτή τη φορά είχαν στόχο τους αστυνομικούς έξω από το γήπεδο του Βύρωνα συνέλαβαν άλλα τέσσερα άτομα.

Από τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α., ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε υπηρεσιακά δίκυκλα της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α.

Σε βάρος των εννέα συληφθέντων, ηλικίας από 26 έως 36 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, της αντίστασης, της απείθειας, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της έκρηξης, του εμπρησμού, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού» και «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης