Σεσημασμένος νεαρός άδειαζε αποσκευές στο τραίνο!

Σεσημασμένος νεαρός άδειαζε αποσκευές στο τραίνο!

Χωρίς συγκεκριμένο προορισμό  είχε επιβιβαστεί στο τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Αλεξανδρούπολη ένα νεαρός επιβάτης… Σκοπός του δεν ήταν να φτάσει κάπου, αλλά να τρυπώσει στον αποθηκευτικό χώρο της αμαξοστοιχίας για να λεηλατήσει τις αποσκευές!

Ο Τρομπούκης, ο Μπακογιάννης και οι… βελουτέλες!
Σεσημασμένος νεαρός άδειαζε  αποσκευές στο τραίνο!
Ο ένας μετά τον άλλο, τρεις διαφορετικοί επιβάτες διαπίστωσαν ότι από τις αποσκευές που είχαν αφήσει στην αποθήκη είχαν εξαφανιστεί διάφορα τιμαλφή και είδη αξίας και ειδοποίησαν από τα κινητά τους την Αστυνομία. Έτσι, στην πρώτη στάση, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Σερρών, περίμεναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ο 26χρονος Έλληνας που είχε διαπράξει τις κλοπές και είχε πάνω του τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και 15 ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ, για απόπειρα απάτης, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης