Ιωάννινα: Ξύπνησε τους γείτονες με μπαλωθιές!

Ιωάννινα: Ξύπνησε τους γείτονες με μπαλωθιές!

Άγνωστο για ποιον λόγο, 54χρονος άνδρας βγήκε στην αυλή του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με ένα παλιό πολεμικό τυφέκιο, το οποίο αποδείχθηκε ότι κατείχε παράνομα

Σαλπιγγίδης: “Στα πόδια μας η νίκη…”
Ιωάννινα: Ξύπνησε τους γείτονες με μπαλωθιές!
Απότομη έγερση περίμενε τους κατοίκους μιας γειτονιάς στα Ιωάννινα, εξ αιτίας ενός από αυτούς που ξύπνησε... στραβά και φρόντισε να τους κάνει να πεταχτούν ανάστατοι από τα κρεβάτια τους νομίζοντας ότι γίνεται πόλεμος!

Άγνωστο για ποιον λόγο, ο 54χρονος άνδρας βγήκε στην αυλή του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με ένα παλιό πολεμικό τυφέκιο, το οποίο αποδείχθηκε ότι κατείχε παράνομα και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στην περιοχή. Ο «πιστολέρο» συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Κλείσιμο
Στην αυλή του βρέθηκαν δύο κάλυκες διαμετρήματος 28 cal, ενώ σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κατασχέθηκαν 27 φυσίγγια διαμετρήματος 28 cal, 17 φυσίγγια διαμετρήματος 12 cal, ένα μαχαίρι κυνηγιού- αλιείας με λάμα μήκους 15 εκατοστών και ένας κάλυκας διαμετρήματος 28 cal.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης