Πάτρα: Αναπάντητα τα «γιατί» της οικογένειας για τον 26χρονο αυτόχειρα

Πάτρα: Αναπάντητα τα «γιατί» της οικογένειας για τον 26χρονο αυτόχειρα

Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του 26χρονου, που έκανε βουτιά θανάτου  από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, προσπαθούν μέσα στον πόνο τους να αποκωδικοποιήσουν το μήνυμα που άφησε πίσω του

Πάτρα: Αναπάντητα τα «γιατί» της οικογένειας για τον 26χρονο αυτόχειρα
Σοκ, θλίψη και απορία εξακολουθεί να δημιουργεί στην Πάτρα ο άδικος χαμός του 26χρονου που το πρωί της Πέμπτης έκανε βουτιά θανάτου από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που οδήγησε τον νεαρό άνδρα να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας το σημείωμα που άφησε στο αυτοκίνητό του. Ο 26χρονος έγραφε στο σύντομο συγκλονιστικό μήνυμά του: "MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...".

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος ήταν γιος ενός γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας.

Τις τελευταίες στιγμές του αυτόχειρα λίγο πριν τη βουτιά θανάτου κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη γέφυρα, οι υπεύθυνοι της οποίας ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού το πτώμα του άτυχου νέου εντόπισαν μέλη της ομάδας διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συμμετείχαν στις έρευνες, σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου (ΧΑΤΖΕΪΚΑ) δήμου Πατρέων.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης