Πήγαν για κυνήγι σε… χοιροστάσιο!

Πήγαν για κυνήγι σε… χοιροστάσιο!

Οι δράστες εισέβαλαν οπλισμένοι με κυνηγετικό όπλο στο χοιροστάσιο δυο αδελφών και πυροβόλησαν εν ψυχρώ ένα γουρούνι το οποίο πήραν μαζί τους

Οι μόδιστροι εξορκίζουν το  XXSmall!
Πήγαν για κυνήγι σε… χοιροστάσιο!

Ξεπερνούσε τα όρια της απλής ζωοκλοπής αυτό που έκαναν τρεις Έλληνες στην περιοχή Βελαώρα στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας… Οι δράστες εισέβαλαν οπλισμένοι με κυνηγετικό όπλο στο χοιροστάσιο δυο αδελφών και πυροβόλησαν εν ψυχρώ ένα γουρούνι το οποίο πήραν μαζί τους!

Οι εισβολείς ηλικίας 42, 42 και 34 χρόνων φόρτωσαν το άτυχο ζώο στο φορτηγάκι του 34χρονου και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι ιδιοκτήτες του χοιροστασίου αντιλήφθηκαν αμέσως την κλοπή και ειδοποίησαν αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν πριν εξαφανιστούν. Στην καρότσα του φορτηγού που κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος, βρέθηκε το θανατωμένο που αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.
Κλείσιμο

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες μαζί με δέκα φυσίγγια και έναν φακό και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ζωοκτονία, ζωοκλοπή και παράνομη οπλοχρησία κατά συναυτουργία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης