Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Καβάλα και Κέρκυρα

Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Καβάλα και Κέρκυρα

Ένας 16χρονος μαζί με ένα 18χρονο είχαν πραγματοποιήσει απόπειρα διάρρηξης στην Καβάλα ενώ ένας 15χρονος είχε κλέψει κοσμήματα από σπίτι στην Κέρκυρα

Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Καβάλα και Κέρκυρα

Ανήλικος με… προϋπηρεσία στις διαρρήξεις ήταν ο ένας από τους δυο δράστες μιας αποτυχημένης απόπειρας που είχε γίνει στις 20 Απριλίου σε ένα σπίτι στην Καβάλα και εξιχνιάστηκε τώρα. Έτσι, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ο 16χρονος δράστης είχε «μπουκάρει» σε ένα διαμέρισμα χωρίς όμως να καταλάβει ότι οι ιδιοκτήτης βρίσκονταν μέσα. Μόλις τον αντιλήφθηκαν, τον πήραν στο κυνήγι μαζί με τον 18χρονο συνεργό του που φύλαγε τσίλιες. Σε βάρος και των δυο, που ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες της Ασφάλειας, σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
Κλείσιμο


*** Ανήλικος ήταν και ο δράστης της διάρρηξης που έγινε πριν από σχεδόν δέκα μήνες σε ένα σπίτι στην περιοχή Βασιλάτικα του Αγίου Ιωάννη στην Κέρκυρα. Πρόκειται για έναν 15χρονο τσιγγάνο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που είχε κλέψει ένα ασημένιο βραχιόλι. Παρά τις αναζητήσεις, όμως, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης