Μπήκε σαν «κύριος» και βγήκε με δυο τηλεοράσεις!

Μπήκε σαν «κύριος» και βγήκε με δυο τηλεοράσεις!

61χρονος διαρρήκτης... μπούκαρε σε σπίτι και άρπαξε δύο τηλεοράσεις χωρίς να γίνει αντιληπτός

Lady Gaga: Σε συλλαλητήριο για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων(video)
Μπήκε σαν «κύριος» και βγήκε με δυο τηλεοράσεις!

Ελαφρύ... πάτημα είχε παρά τα χρονάκια του ο διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι ενός 51χρονου στα Χανιά και, χωρίς να τον ξυπνήσει, «σήκωσε» από τα δωμάτια δύο τηλεοράσεις αξίας 3.000 ευρώ! Παρά το γεγονός ότι έφυγε με τη λεία του πριν γίνει αντιληπτός, όμως, δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάλαβε όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί ότι είχε δεχτεί... επισκέψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατήγγειλε την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Ο 61χρονος διαρρήκτης, που ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών, θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος και, όπως αποδείχθηκε, το ένστικτό τους δεν έκανε λάθος!
Κλείσιμο

Οι δυο τηλεοράσεις βρέθηκαν στο σπίτι του και αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους ο οποίος τις παρέλαβε. Ο 61χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την κατηγορία της κλοπής, αλλά αντιμετωπίζει και αυτήν της κατοχής ναρκωτικών καθώς όταν συνελήφθη είχε πάνω του μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης