Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο απόστρατος που εμπλέκεται στη δολοφονία Φύσσα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο απόστρατος που εμπλέκεται στη δολοφονία Φύσσα

Ελεύθερη με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η σύζυγος του Ρουπακιά, ενώ η πεθερά του αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους - Προθεσμία έως τη Δευτέρα για τον πυρηνάρχη Περάματος - Αναβολή για Σκορδέλη



Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο απόστρατος που εμπλέκεται στη δολοφονία Φύσσα
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο απόστρατος αξιωματικός, που αναφέρεται στη δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία ερευνάται από την ανακρίτρια του Πειραιά.

Ο ίδιος ανέφερε στους δημοσιογράφους, κατά την έξοδό του από το γραφείο των ανακριτών, ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Κλείσιμο
Η απολογία του στους ανακριτές της Αθήνας αφορούσε το κακούργημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ αν προκύψουν ενδείξεις συμμετοχής του και στη δολοφονία Φύσσα, τότε η δικαστική λειτουργός του Πειραιά θα τον καλέσει να δώσει αυτοτελή απολογία, οπότε και θα αποφασιστεί εκ νέου η ποινική του μεταχείριση για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σημειωτέον ότι από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών έχει προκύψει ότι ο εν λόγω απόστρατος αξιωματικός ήταν στην περιοχή πριν από τη συμπλοκή και είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Γιώργο Ρουπακιά, 12 λεπτά πριν τον φόνο και 3 λεπτά μετά.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν επίσης η σύζυγος και η πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά. Η μεν σύζυγος αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ η πεθερά του αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της Χρυσή Αυγής στην περιοχή του Περάματος, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Για τη Δευτέρα αναβλήθηκε η δική στο αυτόφωρο της υποψήφιας βουλευτού της Χρυσής Αυγής Θέμιδος Σκορδέλη.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης