Αναζητούν τσιγγάνους για την αιματηρή ληστεία στη Λαμία

Αναζητούν τσιγγάνους για την αιματηρή ληστεία στη Λαμία

Ο τρόπος δράσης των ληστών ήταν πανομοιότυπος με άλλες ληστείες που έχουν γίνει  στο παρελθόν στην πόλη

H Μισέλ Ομπάμα σε διαφήμιση της Disney
Αναζητούν τσιγγάνους για την αιματηρή ληστεία στη Λαμία
Στα ίχνη σπείρας τσιγγάνων κακοποιών  βρίσκεται η Ασφάλεια Λαμίας που  ερευνά τη ληστεία που έγινε το βράδυ της Τετάρτης με θύμα τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ενός σούπερ μάρκετ, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο τρόπος δράσης των ληστών ήταν πανομοιότυπος  με άλλες ληστείες που έχουν γίνει  στο παρελθόν στην πόλη. Ένας ή δυο  έμειναν έξω από το κατάστημα  φυλάγοντας τσίλιες και ένας τρίτος μπήκε μέσα παριστάνοντας τον  πελάτη. Όταν ο 69χρονος ιδιοκτήτης που  ήταν μόνος πήγε να τον εξυπηρετήσει, του επιτέθηκε και τον χτύπησε  τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια, άρπαξε τις εισπράξεις άγνωστου ύψους από  το ταμείο και έφυγε τρέχοντας  μαζί με τους συνεργούς του.

Κλείσιμο
Ο ηλικιωμένος βρέθηκε πεσμένος στο δάπεδο και αιμόφυρτος και  διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που έπεφτε θύμα ληστείας, καθώς τα περασμένα Χριστούγεννα δυο νεαροί τσιγγάνοι που συνελήφθησαν αργότερα του επιτέθηκαν την ώρα  που έκλεινε, τον έβαλαν μέσα σε ένα  βαν όπου τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και τον πέταξαν στο δρόμο! Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες της τελευταίας ληστείας με συνεχείς προσαγωγές, ωστόσο περιμένουν να συνέλθει ο 69χρονος για να τους περιγράψει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης