Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος με τμήμα αρχαίου αμφορέα και καλάσνικοφ!

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος με τμήμα αρχαίου αμφορέα και καλάσνικοφ!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος με τμήμα αρχαίου αμφορέα και καλάσνικοφ!
Οι αρχαιολόγοι στο  Ηράκλειο Κρήτης προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για προϊόν λαθρανασκαφής  και από πού είναι ένα τμήμα λαιμού από αρχαίο πήλινο αμφορέα, που βρέθηκε στην κατοχή ενός 38χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. με ένα οπλοστάσιο στο σπίτι του.

Η έρευνα στο σπίτι του 38χρονου έφερε στο φως ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με την γεμιστήρα του, 90 πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, διάφορα εξαρτήματα πολεμικού τυφεκίου όπως κλείστρο, ξιφολόγχη και κοντάκι, ένα πτυσσόμενο στρατιωτικό μαχαίρι και ένα περίστροφο κρότου. Το τυφέκιο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Κλείσιμο
*** Πάνοπλος, με δύο αεροβόλα πιστόλια, ένα κουτί με 80 μεταλλικά σφαιρίδια, μια γεμιστήρα γεμάτη πλαστικά σφαιρίδια και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, ήταν ένας 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη στη Χαλκίδα, από άνδρες της Τροχαίας που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε! Ο αλλοδαπός παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν αν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης