Με Φυντανίδη, Καραμέρο και... Σκορπιό ο «διάδοχος» του 902

Με Φυντανίδη, Καραμέρο και... Σκορπιό ο «διάδοχος» του 902

Βίντεο: Πρεμιέρα με gossip news για τον τηλεοπτικό σταθμό Etv, που αντικατέστησε το κανάλι του ΚΚΕ

Καύσωνας πλήττει την Ιαπωνία
Με Φυντανίδη, Καραμέρο και... Σκορπιό ο «διάδοχος» του 902
Ξεκίνησε και επίσημα η προβολή προγράμματος του Etv, του νέου τηλεοπτικού σταθμού που αντικατέστησε το κανάλι του ΚΚΕ, τον 902.

Ο σταθμός είναι διαθέσιμος στις συχνότητες του 902 TV, είτε αναλογικά, είτε μέσω της Digea.

Κλείσιμο
Η πρεμιέρα έγινε με εκπομπή lifestyle που περιελάμβανε νέα για ξένους και Έλληνες «επώνυμους», αλλά και ένα ρεπορτάζ για τον Σκορπιό.

Σύμφωνα με τα διαφημιστικά σποτ, σήμερα θα προβληθεί η ταινία «Nobody's fooled», ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες ταινίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σεραφείμ Φυντανίδης και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του πολυσυζητημένου νέου τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκαν αργά χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις και συνεδρίασαν για πρώτη φορά επίσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το βράδυ θα προβληθεί και το πρώτο ωριαίο δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης είναι ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.», ενώ διευθύνων σύμβουλος είναι ο μηχανικός Δημήτρης Μπέης και μέλος του Δ.Σ. ο νομικός Γιάννης Μπούρας.

Το πρόγραμμα που εκπέμπει από  σήμερα το κανάλι «Ε», με δελτίο ειδήσεων, εξαιρετικές ξένες ταινίες και πλούσια παιδική ζώνη, είναι προσωρινό και μεταβατικό.





Πηγή: www.digitaltvinfo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης