Γκιουλέκας προς εκπαιδευτικούς: Δεν θα πρέπει να πληρώσουν οι μαθητές τα σπασμένα

Γκιουλέκας προς εκπαιδευτικούς: Δεν θα πρέπει να πληρώσουν οι μαθητές τα σπασμένα

Ο υφυπουργός Παιδείας διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη μετακίνηση εκπαιδευτικού πέραν εκείνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί 

Ένταλμα ανάκρισης κατά πρώην υπουργού Οικονομίας στην Ουκρανία
Γκιουλέκας προς εκπαιδευτικούς: Δεν θα πρέπει να πληρώσουν οι μαθητές τα σπασμένα
Μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς που φαίνεται ότι προσανατολίζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις αμέσως μετά το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς απηύθυνε ο υφυπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Είναι δύσκολη η οικονομική συγκυρία, αλλά πρέπει όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην πληρώσουν τα σπασμένα οι Έλληνες μαθητές» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια εγκαινείων του ΙΕΚ Θέρμης.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε ότι «δεν θα υπάρξει καμία άλλη μεταβολή και καμία άλλη μετακίνηση εκπαιδευτικού» πέραν των όσων έχουν ανακοινωθεί, υπογραμμίζοντας ότι αυτό "κλείδωσε" στο συμβούλιο κυβερνητικής μεταρρύθμισης, στο οποίο προεδρεύει ο Πρωθυπουργός, στις 23 Ιουλίου.

«Το υπουργείο Παιδείας συνεισέφερε στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών στο μέγιστο βαθμό και από εκεί και πέρα όλη η μέριμνά μας είναι να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, επιπλέον, στο χώρο της Παιδείας» κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης