Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες στην πάλαι ποτέ Κύπρο της ευμάρειας

Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες στην πάλαι ποτέ Κύπρο της ευμάρειας

Το δράμα μιας 29χρονης μητέρας κι ενός τρίχρονου παιδιού που ζούν χωρίς φαγητό βυθισμένοι στα χρέη παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου

Χωρίς άδεια λειτουργίας τα περισσότερα ξενοδοχεία της Κύπρου
Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες στην πάλαι ποτέ Κύπρο της ευμάρειας
Τραγικές ιστορίες εκτυλίσσονται καθημερινώς στη Κύπρο. Μία από αυτές δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Κοριτσάκι τριών χρονών στη - μέχρι χθες Κύπρο της ευμάρειας - παραμένει νηστικό αφού η 29χρονη μητέρα του δεν είχε ούτε χρήματα να του αγοράσει φαγητό, ούτε και υλικά στο σπίτι της για να μαγειρέψει. Η 29χρονη είναι διαζευγμένη και θέλει να μεταναστεύσει από τη Κύπρο, αλλά της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα αφού έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή για χρέη που της είχε αφήσει ο πρώην σύζυγός της. Η αναστολή δεν έχει εκπνεύσει και έτσι μένει στην Κύπρο ζώντας στη φτώχεια και την ανέχεια.

Στο μεταξύ, σήμερα διακόπτεται και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στο διαμέρισμα που μένουν μητέρα και κόρη, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα τους γίνει έξωση επειδή δεν πληρώνουν το ενοίκιο. Η μόνη βοήθεια που παίρνει από το κράτος είναι 180 το μήνα. Ο τέως σύζυγός της είναι άνεργος και πτωχευμένος, ενώ της άφησε πολλά από τα χρέη του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης