Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος γυναικών

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος γυναικών

Συνελήφθη ένας 32χρονος Ρουμάνος στα Δουκαναίικα που άρπαξε την αλυσίδα μιας 78χρονης και μια 23χρονη Βουλγάρα στην Κρήτη με... έφεση στα πορτοφόλια

Ερχεται η... baby Maserati;
Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος γυναικών
Με το πρόσχημα ότι διψούν και ήθελαν νερό πλησίασαν τρεις αλλοδαποί μια 78χρονη γυναίκα στο σπίτι της στα Δουκαναίικα Αιγιάλειας, αλλά μόλις εκείνη προθυμοποιήθηκε να τους εξυπηρετήσει της άρπαξαν με αιφνιδιαστικές κινήσεις μια χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν από το λαιμό και ένα χρυσό δαχτυλίδι από τα χέρια!

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγίου οδήγησαν στην αναγνώριση ενός από αυτούς. Πρόκειται για έναν  32χρονο Ρουμάνο που συνελήφθη στο Λαμπίρι Αχαΐας, αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κλοπή. Οι δύο συνεργοί του δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και αναζητούνται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
   *** Σβέλτα... χέρια είχε μια νεαρή Βουλγάρα που άρπαξε το πορτοφόλι μιας 43χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο, αλλά στο τρέξιμο δεν ήταν αρκετά γρήγορη για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Η 23χρονη αλλοδαπή συνελήφθη σε μικρή απόσταση με το κλεμμένο πορτοφόλι πάνω της και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης