Οι κάμερες «έπιασαν» τους high tech διαρρήκτες!

Οι κάμερες «έπιασαν» τους high tech διαρρήκτες!

Εντοπίστηκααν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν την κλοπή επτά υπολογιστών μαζί με τις οθόνες, τα πληκτρολόγια και τα υπόλοιπα παρελκόμενά τους, μίας συσκευής UPS και δύο πολυμηχανημάτων, συνολικής αξίας 14.000 ευρώ

Επαναλαμβάνονται σήμερα οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Οι κάμερες «έπιασαν» τους high tech διαρρήκτες!
Σε μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, το πιο φυσικό να παρακολουθούνται όλοι οι χώροι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης; Φαίνεται όμως, ότι οι δυο 29χρονοι… high tech κλέφτες που είχαν αδυναμία στην τεχνολογία, δεν πρόσεξαν ότι τους κατέγραφαν οι κάμερες!

Ετσι, δεν άργησαν να εντοπιστούν αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν την κλοπή επτά υπολογιστών μαζί με τις οθόνες, τα πληκτρολόγια και τα υπόλοιπα παρελκόμενά τους, μίας συσκευής UPS και δύο πολυμηχανημάτων, συνολικής αξίας 14.000 ευρώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δυο Ελλήνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και αποδόθηκαν στην εταιρεία.

Κλείσιμο
*** Άλλο ένα σχολικό κτίριο στα Φάρσαλα έγινε στόχος διαρρηκτών με λατρεία στην σύγχρονη τεχνολογία. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν  τα κιγκλιδώματα των παραθύρων στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του κτιρίου,  τρύπωσαν στο εσωτερικό και άρπαξαν δύο φορητούς υπολογιστές από τις αίθουσες διδασκαλίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης