Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές το ίδιο παγκάρι εκκλησίας στην Αρκαδία

Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές το ίδιο παγκάρι εκκλησίας στην Αρκαδία

Όμως, στην τελευταία του «επίσκεψη» ο δράστης λογάριασε χωρίς τα… μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής αλλά και τους κατοίκους του χωριού, που τον πήραν είδηση και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν

Τόλης Βοσκόπουλος: «Στόχος είναι η Άντζελα»
Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές το ίδιο παγκάρι εκκλησίας στην Αρκαδία
Εύκολο τρόπο να βγάζει… χαρτζιλίκι είχε βρει ένας 57χρονος ιερόσυλος, παραβιάζοντας ξανά και ξανά το παγκάρι της εκκλησίας που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο του Αγίου Τρύφωνα στην περιοχή Βλαχέρνα της Αρκαδίας!

Όμως, στην τελευταία του «επίσκεψη» ο Έλληνας δράστης λογάριασε χωρίς τα… μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής αλλά και τους κατοίκους του χωριού, που τον πήραν είδηση και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη διάρρηξη.

Κλείσιμο
Ο δράστης παραδόθηκε σε αστυνομικούς του τμήματος Λεβιδίου και, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει και άλλη φορά το παγκάρι της ίδιας εκκλησίας στις 29 Ιουλίου και είχε κλέψει από μέσα όσα χρήματα υπήρχαν! Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει χτυπήσει και άλλους ναούς και θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης