Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλισμό στο Ρέθυμνο

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλισμό στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 40χρονο με αυτοσχέδια συσκευασία 700 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και έναν 23χρονο με 356 γραμμάρια κάνναβης, 190 γραμμάρια πυρίτιδας και 37 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλισμό στο Ρέθυμνο
Δυο... «λαγούς» έβγαλαν τα μπλόκα που στήνουν καθημερινά οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων στους δρόμους του Ρεθύμνου για να αντιμετωπίσουν τη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων. Μέσα σε λίγη ώρα, έπεσαν στα χέρια τους δυο Έλληνες που διακινούσαν χασίς, ενώ ο ένας είχε στην κατοχή του και εκρηκτικά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πρώτα έναν 40χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε κρυμμένη στο πορτ μπαγκάζ μια αυτοσχέδια συσκευασία με 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο  40χρονος οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Εκεί... συναντήθηκε με έναν 23χρονο που είχε συλληφθεί για την ίδια αιτία! Ο νεαρός οδηγός είχε δει το μπλόκο και πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του μια συσκευασία με 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, οι αστυνομικοί τα βρήκαν και, σαν να μην έφτανε αυτό, βρήκαν σε ένα οικόπεδό του άλλα 342 γραμμάρια κάνναβης.

Αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 190 γραμμάρια πυρίτιδας και 37 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου κι έτσι παραπέμφθηκε και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης