Εξαρθρώθηκε συμμορία νεαρών στο Ηράκλειο

Εξαρθρώθηκε συμμορία νεαρών στο Ηράκλειο

Η διάρρηξη στο καφενείο ενός 77χρονου στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος ήταν το… «κύκνειο άσμα» των δυο 19χρονων δραστών –ενός Έλληνα και ενός Αλβανού- και του 16χρονου Ελληνα συνεργού του που είχαν κλέψει μία τηλεόραση, 75 ευρώ και διάφορα έγγραφα

Χάμιλτον: Θα χαλάσω το πάρτι του Αλόνσο!
Εξαρθρώθηκε συμμορία νεαρών στο Ηράκλειο
Μετά από ένα διάλειμμα εννέα μηνών, άρχισε νέο κύκλο κλοπών μια τριμελής συμμορία νεαρών. Όμως, η τρίτη «δουλειά» τους ήταν και… φαρμακερή καθώς οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους και η συνέχεια θα δοθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η διάρρηξη στο καφενείο ενός 77χρονου στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος ήταν το… «κύκνειο άσμα» των δυο 19χρονων δραστών –ενός Έλληνα και ενός Αλβανού- και του 16χρονου Ελληνα συνεργού του που είχαν κλέψει μία τηλεόραση, 75 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Η κλοπή είχε γίνει στις 21 Ιουλίου κι έτσι οι νεαροί δράστες δεν συνελήφθησαν.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει άλλες δυο κλοπές που είχαν γίνει στις 21 Οκτωβρίου του 2012. Τότε, είχαν «βουτήξει» τη μοτοσικλέτα μιας 32χρονης στο Ηράκλειο και είχαν διαρρήξει το περίπτερο ενός 62χρονου στο Αρκαλοχώρι από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα προϊόντα. Μαζί με τον ανήλικο παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη και η 39χρονη μητέρα του που κατηγορείται για την παραμέληση της εποπτείας του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης