Διαρρήκτες με... τηλεκάρτα συνελήφθησαν στη Χαλκίδα

Διαρρήκτες με... τηλεκάρτα συνελήφθησαν στη Χαλκίδα

Δεν κατάφεραν να αλλάξουν επαγγελματικό... προσανατολισμό και μόλις βγήκαν από τη φυλακή, έπιασαν κατευθείαν δουλειά!

Διαρρήκτες με... τηλεκάρτα συνελήφθησαν στη Χαλκίδα

       Πρόσφατα είχαν αποφυλακισθεί από τις φυλακές Δομοκού και Άμφισσας όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, αλλά ούτε... επάγγελμα άλλαξαν ούτε συνήθειες οι δυο διαρρήκτες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μόλις έβγαιναν φορτωμένοι με κλοπιμαία από ένα διαμέρισμα στη Χαλκίδα!

        Αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που περιπολούσαν στην περιοχή υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβαν ο 29χρονος Γεωργιανός και ο 26χρονος ομογενής από την ίδια χώρα που έβγαιναν από την πολυκατοικία κρατώντας ένα σάκο και τους υπέβαλαν σε έλεγχο. Μέσα στο σάκο βρήκαν έναν φορητό υπολογιστή τον οποίο είχαν κλέψει λίγο πριν από το διαμέρισμα ενός 31χρονου  στον δεύτερο όροφο, παραβιάζοντας την πόρτα με μια τηλεκάρτα με τσακισμένες γωνίες που είχαν μαζί με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι κάλτσες και μία πετσέτα κουζίνας που  χρησιμοποιούσαν για να μην αφήνουν αποτυπώματα!
Κλείσιμο

        Πάνω στον 29χρονο βρέθηκε και ένα δελτίο αποστολής ενεχυροδανειστήριου από περιοχή της Αττικής για την πώληση χρυσού με τα στοιχεία του. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει την προηγούμενη Τετάρτη το διαμέρισμα μιας 52χρονης στην Χαλκίδα, από το οποίο είχαν αρπάξει 300 ευρώ, ένα φορητό  υπολογιστή και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Οι δυο «συνεταίροι» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης