Άνοιγαν και... μαγαζί με τόσα κλοπιμαία!

Άνοιγαν και... μαγαζί με τόσα κλοπιμαία!

Ακόμη και δικό τους... κατάστημα μπορούσαν να ανοίξουν ο 43χρονος και το 16χρονο... βλαστάρι του που, όπως αποδείχθηκε, είχαν και δύο ακόμη άγνωστους προς το παρόν συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται

Άνοιγαν και... μαγαζί με τόσα κλοπιμαία!
        Γούρλωσαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών με αυτά που αντίκρισαν στο σπίτι μιας οικογένειας, όπου έκαναν έλεγχο για παράνομα όπλα. Οπλοστάσιο δεν βρήκαν, αλλά πατέρας και γιος είχαν αποθηκεύσει δεκάδες συσκευές και συσκευές που ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει!

         Ακόμη και δικό τους... κατάστημα μπορούσαν να ανοίξουν ο 43χρονος και το 16χρονο... βλαστάρι του που, όπως αποδείχθηκε, είχαν και δύο ακόμη άγνωστους προς το παρόν συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται! Μόνο ο πατέρας συνελήφθη, όμως, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για παράνομη οπλοκατοχή καθώς στο σπίτι είχε μία κυνηγετική καραμπίνα και 35 φυσίγγια χωρίς να διαθέτει άδεια, ενώ σε βάρος του και σε βάρος του γιου του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Κλείσιμο
         Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τους ιδιοκτήτες των δεκάδων κλοπιμαίων, μεταξύ των οποίων είναι κομπρεσέρ, αλυσιδοπρίονα, ηλεκτρικά τρυπάνια, ηλεκτρικοί τροχοί, δραπανοκατσάβιδα, ηλεκτρικές αντλίες νερού, ηλεκτρογεννήτριες, ηλεκτρικοί τροχοί κοπής ξύλων, κλαδευτικά, ραντιστικά, σκαπτικά μηχανήματα, ελαιοραβδιστικά μηχανήματα, ελαιοραβδιστικές βέργες, ένας υπολογιστής, ένα ραδιοκασετόφωνο, ενισχυτές και ηχεία αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης