Ηράκλειο: Ρήμαξε τα υδραυλικά αθλητικού κέντρου

Ηράκλειο: Ρήμαξε τα υδραυλικά αθλητικού κέντρου

Ξήλωνε τους χάλκινους σωλήνες για να τους πουλήσει

Ηράκλειο: Ρήμαξε τα υδραυλικά αθλητικού κέντρου
Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου τρύπωσε ένας 28χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού και βάλθηκε να ξηλώνει την υδραυλική εγκατάσταση για να αρπάξει τους χάλκινους σωλήνες, προκαλώντας έτσι μεγάλες ζημιές!

Οι κινήσεις του μέσα στον χώρο, που δεν είχε ανοίξει ακόμη για τους αθλητές, έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. οι οποίοι τον έπιασαν στα πράσα τη στιγμή που είχε ήδη «ξηλώσει» επτά χαλκοσωλήνες, οι οποίοι επιστράφηκαν στην διοίκηση του Ε.Α.Κ.. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες λεηλασίες.

*** Στο σπίτι ενός 48χρονου στο κέντρο της Πάτρας εισέβαλαν πρωί- πρωί δύο γυναίκες ηλικίας 39 και 30 χρόνων, αλλά ο ιδιοκτήτης επέστρεψε και τις έπιασε στα πράσα. Ο 39χρονος άνδρας κατάφερε να τις ακινητοποιήσει και να τις παραδώσει σε αστυνομικούς που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά.

*** Με διάφορα προϊόντα που είχε αρπάξει κρυφά από τη βιτρίνα ενός μαγαζιού σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χερσονήσου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. μία 44χρονη Βουλγάρα, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης