Διεθνείς… πορτοφολάδες στον Κάβο Κέρκυρας!

Διεθνείς… πορτοφολάδες στον Κάβο Κέρκυρας!

Οι δύο αλλοδαποί αναγνωρίστηκαν από τον ανήλικο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Διεθνείς… πορτοφολάδες στον Κάβο Κέρκυρας!

Διακοπές χαμηλού κόστους είχαν  έρθει να κάνουν στον Κάβο Κέρκυρας ένας Βέλγος και ένας Γάλλος, αλλά σκέφτηκαν ότι μπορούν να παραθερίσουν ακόμη φτηνότερα με ξένα χρήματα! Ένωσαν, λοιπόν, τις δυνάμεις τους με στόχο το πορτοφόλι ενός ανήλικου Βρετανού!

Ο 36χρονος Βέλγος και ο 30χρονος συνεργός του από τη Γαλλία έπιασαν την κουβέντα στο 17χρονο θύμα τους που τα είχε… τσούξει και δεν ήταν ιδιαίτερα παρατηρητικός. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκαν να του πάρουν το πορτοφόλι, που όμως περιείχε μόνο 65 ευρώ. Ωστόσο, ο Βρετανός θυμήθηκε τα χαρακτηριστικά τους όταν αντιλήφθηκε πως το πορτοφόλι είχε κάνει φτερά και έδωσε την περιγραφή τους στους αστυνομικούς του τμήματος Λευκιμμαίων, οι οποίοι τους εντόπισαν στην περιοχή. Οι δύο αλλοδαποί αναγνωρίστηκαν από τον ανήλικο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Η ανέχεια έκανε κλέφτη έναν 58χρονο Έλληνα στη Φλώρινα! Οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ τον έπιασαν να κλέβει μερικά ευτελούς αξίας προϊόντα διατροφής και καθαρισμού, αλλά δεν του χαρίστηκαν και φώναξαν αστυνομικούς της Ασφαλείας για να τον συλλάβουν. Ο 58χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ελπίζοντας ότι θα δείξει κατανόηση στα αίτια που τον οδήγησαν στην κλοπή...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης