Ηράκλειο: Ρεκόρ κλοπών απο δυο Βουλγάρες

Ηράκλειο: Ρεκόρ κλοπών απο δυο Βουλγάρες

Απο πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών μέχρι ρούχα και παπούτσια απο καταστήματα έμπαιναν στο στόχαστρο δυο γυναικών από τη Βουλγαρία που είχαν κάνει ρεκόρ κλοπών στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ηράκλειο: Ρεκόρ κλοπών απο δυο Βουλγάρες
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν χθές το μεσημέρι δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας 28 και 37 ετών που με τις κλοπές τους είχαν ρημάξει την πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, η 28χρονη και η 37χρονη αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από κατάστημα ιδιοκτησίας 42χρονης ημεδαπής, διάφορα προϊόντα, έγιναν όμως αντιληπτές, και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι, οι συλληφθείσες προχθές το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, είχαν αφαιρέσει από αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, που βρισκόταν ως πελάτης σε κατάστημα, το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ, την άδεια ικανότητα οδηγήσεως και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Επιπλέον την ίδια ημέρα, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από κατάστημα, στο Ηράκλειο, διάφορα προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας διακοσίων ευρώ.

Κλείσιμο
Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: prismanews.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης