Απίστευτες εικόνες: «Κανίβαλος» κροκόδειλος επιτίθεται στο θήραμά του

Απίστευτες εικόνες: «Κανίβαλος» κροκόδειλος επιτίθεται στο θήραμά του

Δείτε το γιγαντιαίο ερπετό να αρπάζει με το στόμα του τον μικρότερο κροκόδειλο και να τον κουνά στον αέρα σαν κούκλα

Απίστευτες εικόνες: «Κανίβαλος» κροκόδειλος επιτίθεται στο θήραμά του
Η παρατήρηση της άγριας φύσης επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για τον άνθρωπο, πολλές φορές, δε, αναδεικνύεται το πιο αποτρόπαιο πρόσωπό της. 

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» έναν γιγαντιαίο κανίβαλο κροκόδειλο στη Ζιμπάμπουε, να επιτίθεται με σφοδρότητα σε έναν μικρότερο. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Ο κροκόδειλος-γίγας αρπάζει με το στόμα το θήραμά του και το κουνάει στον αέρα δεξιά-αριστερά σαν... κούκλα, μέχρι να τον ακινητοποιήσει ολοκληρωτικά και να τον οδηγήσει στο σημείο που εκείνος επιθυμούσε, για να τον... απολαύσει.

Κλείσιμο


Το εκπληκτικό όσο και σπάνιο σκηνικό έπιασε με την κάμερά του ο Γερμανός φωτογράφος Γιανς Κούλμαν, στη λίμνη Mana Pools National Park στη Ζιμπάμπουε.

Το ακόμη πιο τραγικό, ήταν ότι γύρω από την απόλυτη αυτή σκηνή βίας και κανιβαλισμού, είχε συγκεντρωθεί πλήθος πουλιών, προκειμένου να... πάρουν κανένα κομμάτι του άτυχου κροκόδειλου-θήραμα.

Τελικά, όμως, ο κανίβαλος κροκόδειλος σκότωσε το θήραμά του και απομακρύνθηκε από τους επίδοξους... ομοτράπεζούς του. «Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή. Δεν έχω παρακολουθήσει ξανά κάτι ανάλογο», δήλωσε ο Γερμανός φωτορεπόρτερ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης