Πασχαλινό μπαζάρ από τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου»

Πασχαλινό μπαζάρ από τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου»

Στο μπαζάρ θα βρείτε τα πάντα, καινούργια και μεταχειρισμένα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Δώρα για το Πάσχα με πρωταγωνιστές τις πολύ όμορφες και χειροποίητες λαμπάδες, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά, κοσμήματα, είδη pet shop, παιχνίδια, γλυκά, μαρμελάδες σπιτικές, λιχουδιές, ρούχα. Θα υπάρχει επίσης λαχειοφόρος αγορά με πολλά μεγάλα δώρα

Πασχαλινό μπαζάρ από τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου»
Το πασχαλινό της μπαζάρ διοργανώνει η φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δυο χρόνια σε μια από τις πιο δύσκολες περιοχές της Ελλάδας, τον Ασπρόπυργο. Οι εθελοντές της ομάδας με δικά τους έξοδα ταϊζουν τα αμέτρητα ζώα-φαντάσματα που βρίσκονται εκεί, τα εμβολιάζουν, τα στειρώνουν, τους παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μεταφέρουν σε κτηνιατρεία τα πολύ άρρωστα, τα κακοποιημένα και τα χτυπημένα. Το μπαζάρ θα γίνει στο γνωστό μπαρ «Booze Cooperativa», Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, στις 11, 12 και 13 Απριλίου.

Κλείσιμο


Εδώ θα βρείτε τα πάντα, καινούργια και μεταχειρισμένα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Δώρα για το Πάσχα με πρωταγωνιστές τις πολύ όμορφες και χειροποίητες λαμπάδες, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά, κοσμήματα, είδη pet shop, παιχνίδια, γλυκά, μαρμελάδες σπιτικές, λιχουδιές, ρούχα. Θα υπάρχει επίσης λαχειοφόρος αγορά με πολλά μεγάλα δώρα.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για να μικρύνει το τεράστιο χρέος της ομάδας σε κτηνιάτρους και πανσιόν.  



Ελάτε στο μπαζάρ, πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στον υπέροχο χώρο του «Booze Cooperativa» και βρείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα παιδιά της ομάδας. Μάθετε από κοντά τι κάνουν, κάτι που μπορείτε να δείτε και στη σελίδα τους στο FACEBOOK  ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (την ενημερώνουν πολλές φορές καθημερινά), ενισχύστε το έργο τους και πιστέψτε στο σύνθημά τους, «Κανένα ζώο να μην ζει σαν Φάντασμα».

Πασχαλινό μπαζάρ από τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου»:  

«Booze Cooperativa», Κολοκοτρώνη 57, Πλατεία Καρύτση (σταθμός Μετρό - Σύνταγμα, σταθμός Ηλεκτρικού - Μοναστηράκι).

Παρασκευή 11 Απριλίου, από τις 16.00-23.00.
Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 23.00.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης