Φιλοζωικό μπαζάρ από τα «Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας»

Φιλοζωικό μπαζάρ από τα «Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας»

Το μπαζάρ θα γίνει στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου στο café-bar «Moments», στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, Θεσσαλονίκης 5. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ
Φιλοζωικό μπαζάρ από τα «Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας»
Μπαζάρ για τα αδέσποτα διοργανώνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου το φιλοζωικό σωματείο «Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις τροφές, τα φάρμακα και τα κτηνιατρικά έξοδα των πολλών αδέσποτων που περιθάλπει εδώ και χρόνια το σωματείο.

Επειδή με την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας βασανίζονται και τα αδέσποτα, τα φιλοζωικά μπαζάρ που γίνονται είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε για εσάς ή τα ζωάκια σας απίστευτα πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζώα που τριγυρνούν πεινασμένα και άρρωστα στους δρόμους της Αθήνας.

Κλείσιμο
Το μπαζάρ θα γίνει στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου στο café-bar «Moments», στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, Θεσσαλονίκης 5. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ομορφα στολίδια για το σπίτι σας, δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, δώρα και αξεσουάρ για τα ζωάκια σας, κοσμήματα, βιβλία για μεγάλους, παιδικά βιβλία, παιδικές κούκλες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, καινούργια και μεταχειρισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φιλοζωικό μπαζάρ από τα Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Café-bar «Moments», Θεσσαλονίκης 5, Κεντρική Πλατεία Γέρακα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης