Lamda: Στην αναμονή 4 χρόνια και για το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων

Lamda: Στην αναμονή 4 χρόνια και για το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα θεωρητικά «έτοιμο» ακίνητο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό... χωρίς δάση και χωρίς αρχαία, όπως στην περίπτωση του Ελληνικού...


Lamda: Στην αναμονή 4 χρόνια και για το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων
Τέσσερα χρόνια μετά και ακόμη η διαδικασία των εγκρίσεων για ένα θεωρητικά «έτοιμο» ακίνητο που πρόκειται να στεγάσει το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και το πρώτο μεγάλο ενυδρείο της Ελλάδας ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Χωρίς... δάση και χωρίς αρχαία!

«Πρόκειται για μία επένδυση της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ακόμη προορισμό στην Αθήνα, για τους κατοίκους της αλλά και για τους τουρίστες», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες από το βήμα του συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για την ελληνική οικονομία, o διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Κλείσιμο
«Τέσσερα χρόνια πριν αναλάβαμε το έργο (σ.σ. στο πλαίσιο των διαγωνιστικών διαδικασιών του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), ωστόσο ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο των εγκριτικών διαδικασιών)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται εδώ ότι το έργο αφορά την ανάπτυξη του αναξιοποίητου χώρου στο Μαρούσι, στο δυτικό τμήμα του κτιρίου IBC που στεγάζει και το εμπορικό κέντρο «Golden Hall». Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο θα έχει εκθέματα, εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και από άλλες πόλεις που φιλοξένησαν Αγώνες, χώρους παιδικής ψυχαγωγίας, ενυδρείο, δημιουργία περίπου 200 συμπληρωματικών θέσεων στάθμευσης για να καλυφθούν οι ανάγκες του Golden Hall και των νέων χρήσεων κ.α. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα της επένδυσης ανέφερε ότι η επένδυση των 25 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να ξεκινήσει προς τα τέλη του 2014 και να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης