Grivalia: Προς νέα χρηματοδότηση και επενδύσεις μέσα στο 2017

Grivalia: Προς νέα χρηματοδότηση και επενδύσεις μέσα στο 2017

Η εταιρεία σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση και ενεργειακή πιστοποίηση τριών ακόμα κτιρίων του χαρτοφυλακίου της, πέραν του ακινήτου Green Plaza επί της λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι, το οποίο έχει λάβει ουκ ολίγες πιστοποιήσεις

Grivalia: Προς νέα χρηματοδότηση και επενδύσεις μέσα στο 2017
Σε προχωρημένες συζητήσεις με ελληνικές συστημικές τράπεζες για συνολική χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, σε συνέχεια της συμφωνίας με το International Finance Corporation (IFC), μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας με την εξασφάλιση μακροπρόθεσμου δανείου 50 εκατ. ευρώ.

Τα νέα κεφάλαια θα υποστηρίξουν τα νέα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας για το 2017: Ειδικότερα, μέσα στο έτος, η εταιρεία σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση και ενεργειακή πιστοποίηση τριών ακόμα κτιρίων του χαρτοφυλακίου της, πέραν του ακινήτου Green Plaza επί της λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι, το οποίο έχει λάβει ουκ ολίγες πιστοποιήσεις.

Κλείσιμο
Επιπλέον, μέσα στο 2017 θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του PIRAEUS PORT PLAZA 1 και θα παραδοθεί προς χρήση, σε συνέχεια της συμφωνίας με την εταιρεία Dimand, η οποία έχει αναλάβει την ανάπλαση των τριών πρώην ακινήτων της Παπαστράτος. Το έργο θα υλοποιηθεί σταδιακά με την αξιοποίηση του πρώτου ακινήτου, στην οποία συμμετέχει και η Grivalia, με δικαίωμα από την τελευταία για συμμετοχή και στις επόμενες φάσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τη διοίκηση της εισηγμένης Επενδυτικής Ακινήτων, η εταιρεία προσδοκά το συγκεκριμένο έργο «να δημιουργήσει σημαντική υπεραξία τόσο για τους μετόχους της, όσο και για την τοπική κοινωνία του Πειραιά».

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης