Οι ανησυχίες του Brexit κρατούν σε αρνητικό έδαφος την Ευρώπη

Οι ανησυχίες του Brexit κρατούν σε αρνητικό έδαφος την Ευρώπη

Στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί κατά 0,36%, ο γερμανικός DAX κατά 0,55%, στο Παρίσι ο CAC40 κατά 0,58%, ο ιταλικός FTSE MIB στο -0,09%, ο ισπανικός ΙΒΕΧ35 χάνει 0,39%.

Οι ανησυχίες του Brexit κρατούν σε αρνητικό έδαφος την Ευρώπη
Με αρνητικά πρόσημα κινούνται σήμερα από το άνοιγμα οι ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές περιμένουν να ακούσουν τα σχέδια της Τερέζα Μέι για το Brexit. O πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 λίγο νωρίτερα σημείωνε απώλειες 0,2%. Οι περισσότεροι κλάδοι του δείκτη διαπραγματεύονται επίσης σε αρνητικό έδαφος.

Στα επιμέρους ταμπλό, στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί κατά 0,36%, ο γερμανικός DAX κατά 0,55%, στο Παρίσι ο CAC40 κατά 0,58%, ο ιταλικός FTSE MIB στο -0,09%, ο ισπανικός ΙΒΕΧ35 χάνει 0,39%.

Κλείσιμο
Η Τερέζα Μέι αναμένεται να παρουσιάσει τις 12 προτεραιότητες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ και αναμένεται να καταστήσει σαφές ότι δεν θα αφήσει τη χώρα σε έωλη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η Μέι θα επιβεβαιώσει ότι η Βρετανία θα βγει από την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και θα επικεντρωθεί στην επανάκτηση του ελέγχου των ατόμων που εισέρχονται και εξέρχονται από τη χώρα.

Στα εταιρικά νέα, η Reynolds American ανακοίνωσε συμφωνία συγχώνευσης με την British American Tobacco. Σύμφωνα με το Reuters, η British American Tobacco θα αγοράσει το 57,8% της Reynolds για $59,64 ανά μετοχή.

Η Rio Tinto διατήρησε τις προβλέψεις της για την παραγωγή 330 - 340εκατ. τόνων μεταλλεύματος το 2017.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης