Ποντάρουν στο Brexit τα χρήματά τους στα στοιχηματικά γραφεία

Ποντάρουν στο Brexit τα χρήματά τους στα στοιχηματικά γραφεία

Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Betfair οι πιθανότητες για Brexit ανέρχονται στο 63% - Η στερλίνα από τα 1,50 δολάρια νωρίτερα τώρα κυμαίνεται στα 1,4925 δολάρια

Ποντάρουν στο Brexit τα χρήματά τους στα στοιχηματικά γραφεία
Με το βλέμμα των γραφείων στοιχημάτων να βρίσκεται λεπτό προς λεπτό στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα νέα στοιχεία που δείχνουν να μειώνεται η ψαλίδα υπέρ του Remain έχουν οδηγήσει την ροή των στοιχημάτων υπέρ του Brexit.

Το γραφείο στοιχημάτων Betfair ανακοίνωσε ότι οι πιθανότητες που δίνει σε μια νίκη του Brexit στο δημοψήφισμα που διεξήχθη την Πέμπτη στη Βρετανία ανέρχονται στο 63%.

Κλείσιμο
Μέσα σε λίγα λεπτά, το Betfair αύξησε επανειλημμένα το ποσοστό αυτό, από το 51% στο 57% και κατόπιν στο 63%. Νωρίτερα, έκανε λόγο για 90% υπέρ του Bremain.

Εν τω μεταξύ, ενώ η στερλίνα είχε φτάσει να διαπραγματεύεται ακόμα και στα 1,5022 δολάρια μετά την τελευταία χρονικά δημοσκόπηση και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που έδειχναν νίκη του Remain, τελικά η μεταβολή του αποτελέσματος και η πρωτιά του Leave στην σημαντική περιοχή του Sunderland άλλαξε τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης