Με οριακή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Με οριακή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,31% στις 628 μονάδες και ο FTSE 25 με κέρδη 0,41% ενώ ο τραπεζικός δείκτης ενισχύθηκε 1,5%

Με οριακή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ισορροπία στις 630 μονάδες αναζητά ο Γενικός Δείκτης, που παρά το πτωτικό ξεκίνημα, κατάφερε να κλείσει με οριακή άνοδο, με «αιχμή» τις τραπεζικές μετοχές που ενισχύθηκαν κατά 1,4%, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες μετοχές του FTSE25 έκλεισαν  σε αρνητικό έδαφος.

Οι νευρικές κινήσεις και η προσπάθεια ισορροπίας καταδεικνύουν ότι η αγορά διαθέτει ορισμένες αμφιβολίες για το κλείσιμο της αξιολόγησης, έπειτα και από τις δηλώσεις του Γερούν Νταϊσελμπλουμ πως υπάρχει μια περίπτωση να μην κλείσει η συμφωνία στις 24 Μαΐου. Ωστόσο, αρκετοί θεωρούν ότι, η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί, αλλά δεν θα υπάρχει απόφαση για το χρέος.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίσουν να είναι ο καταλύτης στην πορεία του Χ.Α., και οι όποιες εξελίξεις θα αποτυπωθούν, ως συνήθως, στις τραπεζικές μετοχές, που και σήμερα, διακινούν το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού τζίρου.

Πιο αναλυτικά, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,31% στις 628 μονάδες και ο FTSE 25 με κέρδη 0,41% ενώ ο τραπεζικός δείκτης ενισχύθηκε 1,5%.
 
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης