Μετά τα «χειρότερα» στη φορολογία ο Αλεξιάδης μας έφερε και τη δραχμή

Μετά τα «χειρότερα» στη φορολογία ο Αλεξιάδης μας έφερε και τη δραχμή

Διευκρινίζοντας τι εννοούσε στην αρχική δήλωση μίλησε για ΕΝΦΙΑ «πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών»

Μετά τα «χειρότερα» στη φορολογία ο Αλεξιάδης μας έφερε και τη δραχμή
Διευκρινιστική δήλωση εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την σοκαριστική ομολογία που έκανε το πρωί της Παρασκευής στην Βουλή αναφέροντας για την φορολογία ότι «τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα».

Ωστόσο, δεν απέφυγε ούτε στην διευκρινιστική δήλωση την νέα… γκάφα (σ.σ. ελπίζουμε πως αποτελεί λάθος εκ παραδρομής και όχι νέα ομολογία αντίστοιχη της πρωινής) καθώς κάνει λόγο για δραχμές. Συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλά για χρεώσεις ΕΝΦΙΑ «ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών».

Κλείσιμο
Το επίμαχο απόσπασμα της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η προσπάθεια ορισμένων να απομονώσουν και να παρερμηνεύσουν μια φράση μου, που αφορούσε τις διαχρονικές υπερβολές-αντιφάσεις και αδικίες του φορολογικού συστήματος, με αναγκάζει να δηλώσω ότι: Η συγκεκριμένη φράση, αφορούσε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, όπου οι πρόεδροί τους έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες χρεώσεις από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ (ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών)και τα επακόλουθα των χρεώσεων αυτών…»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης