Η Διαδικασία Α.Ε. κορυφαία εταιρεία «εξαγωγής» συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η Διαδικασία Α.Ε. κορυφαία εταιρεία «εξαγωγής» συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ σε περισσότερες από δεκαπέντε (15) χώρες, η οποία την τελευταία τριετία ανήλθε στο 35% επί του κύκλου εργασιών της, την κατατάσσουν στις πιο ανταγωνιστικές εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της

Η Διαδικασία Α.Ε. κορυφαία εταιρεία «εξαγωγής» συμβουλευτικών υπηρεσιών
Η ελληνική εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε., με διεθνή παρουσία και κύκλο εργασιών για το 2014– ρεκόρ για την αγορά consulting ύψους 16,8 εκατ. Ευρώ, βραβεύτηκε ως μία εκ των “Top Services Companies” στα GREEK EXPORTS AWARDS 2015 .

Ειδικότερα, η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. πήρε το  Silver Award για την εξαγωγή τεχνογνωσίας σε μια δράση που διοργανώθηκε από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών.

Κλείσιμο
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. έχει καταφέρει να εδραιώσει μια πολυετή συνεργασία τόσο απευθείας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και με τα όργανα αυτής στις χώρες υλοποίησης των προγραμμάτων, όπως Τουρκία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Δημοκρατία της Κιργιζίας (Κιργιστάν).


Η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ σε περισσότερες από δεκαπέντε (15) χώρες, η οποία την τελευταία τριετία ανήλθε στο 35% επί του κύκλου εργασιών της, την κατατάσσουν στις πιο ανταγωνιστικές εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της.


«Η βράβευση αυτή έρχεται να καταδείξει τη νέα φάση εξωστρέφειας του ομίλου μας και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Ελλήνων τεχνοκρατών. Με υψηλά εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνοκρατικό προσωπικό, η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. έχει κατορθώσει να αποτελεί την πρώτη εταιρεία συμβούλων της χώρας, με συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία 20 χρόνια. Σύντομα, η επιτυχημένη μας πορεία θα επιβεβαιωθεί και με νέες δράσεις που απορρέουν από τις προκλήσεις που υπάρχουν στην αγορά» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Καινούργιος.

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά. Αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με ισχυρή διεθνή δραστηριότητα. Απασχολεί 170 συνεργάτες σε Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει κύκλο εργασιών το έτος 2014 16,8 εκ. €. Βασικοί τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας αποτελούν: Στρατηγική και Ανάπτυξη, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Διαχείριση Αναπτυξιακών Έργων, Διοίκηση Προγραμμάτων και Έργων, Τεχνολογίες Πληροφορικής, Λειτουργικός και Οργανωτικός Εκσυγχρονισμός, Βελτίωση Απόδοσης και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. διατηρεί πανελλαδική δικτύωση και παρουσία σε Βρυξέλλες, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρο, Κροατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης