Τράπεζα Πειραιώς: Σε λίγα λεπτά θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε στο νέο καθεστώς

Τράπεζα Πειραιώς: Σε λίγα λεπτά θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε στο νέο καθεστώς

Σάλλας: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου μέσα στην ημέρα να ανοίξει αριθμός καταστημάτων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι

Τράπεζα Πειραιώς: Σε λίγα λεπτά θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε στο νέο καθεστώς
Η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι έτοιμη άμεσα να επαναλειτουργήσει τα ΑΤΜ της, προσαρμοσμένα στα όρια αναλήψεων που έχει θέσει το Προεδρικό Διάταγμα για τους περιορισμούς στην κίνηση Κεφαλαίων, ανακοίνωσε από το βήμα της ΓΣ ο Πρόεδρος της Τράπεζας Μιχάλης Σάλλας. Όπως τόνισε έγινε μεγάλη προσπάθεια το Σαββατοκύριακο να προσαρμοστεί το Σύστημα.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου μέσα στην ημέρα να ανοίξει αριθμός καταστημάτων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των συνταξιούχων, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr η Πειραιώς προγραμματίζει το δίκτυο της έτσι προκειμένου να ανοίξει 70 καταστήματα για τους συνταξιούχους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν να έχουν όσο το δυνατόν ηπιότερη επίδραση και να αποτρέψουν να έχουν μη αναστρέψιμες επιδράσεις στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Θωμόπουλος επισήμανε ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν έτοιμη να εξετάσει σχέδιο επανάκτησης καταθέσεων που είχαν φύγει από το τραπεζικό σύστημα τις τελευταίες ημέρες ευελπιστώντας ότι σήμερα θα βλέπαμε λύση στο ελληνικό πρόβλημα και όχι το αδιέξοδο.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της τράπεζας σε πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες για την Ελλάδα.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης