Ισπανός υπουργός Οικονομικών: Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει συμφωνία

Ισπανός υπουργός Οικονομικών: Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει συμφωνία

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρη ακριβώς η εναλλακτική πρόταση της νέας ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος, είπε ο κύριος Guindos 

Ισπανός υπουργός Οικονομικών: Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει συμφωνία
Η Ελλάδα μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Luis de Guindos, ενώ διευκρίνισε πως η Ισπανία δεν απειλείται από αυτή την αναταραχή και ετοιμάζεται μάλιστα να αναβαθμίσει τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη φέτος. 

Μιλώντας ενόψει της Συνόδου Κορυφής της επόμενης εβδομάδας, ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Αθήνα μπορεί να πετύχει συμφωνία με τους εταίρους της στην ευρωζώνη εάν τηρήσει τους κανόνες και πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν αποτελεί επιλογή. 

Κλείσιμο
Ο κ. Guidos σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποια ακριβώς είναι η εναλλακτική πρόταση της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την διαχείριση του χρέους. 

«Πρέπει να ακούσουμε ποια είναι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, έχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτήν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αξιωματούχος υπογραμμίζοντας πως η πρόταση πρέπει να τεθεί στο τραπέζι του Eurogroup.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης