PwC-ULI: Στο Top 5 των πιο ελκυστικών πόλεων η Αθήνα για επενδύσεις ακινήτων το 2015!

PwC-ULI: Στο Top 5 των πιο ελκυστικών πόλεων η Αθήνα για επενδύσεις ακινήτων το 2015!

Στην πρώτη θέση της κατάταξης ως προς τις προοπτικές επενδύσεων για εφέτος βρίσκεται το Βερολίνο, ακολουθεί το Δουβλίνο, η Μαδρίτη και το Αμβούργο στην τέταρτη θέση πριν την Αθήνα

PwC-ULI: Στο Top 5 των πιο ελκυστικών πόλεων η Αθήνα για επενδύσεις ακινήτων το 2015!
Αλμα, κατά 23 θέσεις, έκανε η ελληνική πρωτεύουσα στην κατάταξη που καταρτίζουν κάθε χρόνο η PricewaterhouseCoopers σε συνεργασία με τον οργανισμό Urban Land Institute για τις Αναδυόμενες Τάσεις στο Real Estate. H Αθήνα κατατάσσεται στην 5η θέση, όσον αφορά τις πιο ελκυστικές πόλεις με τις περισσότερες προοπτικές στο κομμάτι των επενδύσεων ακινήτων, έχοντας μάλιστα και την πρωτιά ως προς την άνοδο.

Η λίστα καταρτίζεται κάθε χρόνο με βάση τις απαντήσεις που δίνουν 500 στελέχη από όλη την Ευρώπη, από τους κλάδους ανάπτυξης ακινήτων, τραπεζών, fund managers κ.τ.λ.,  ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι  οι απαντήσεις για εφέτος έχουν δοθεί πρίν από το Δεκέμβριο, οπότε υπήρξαν και οι πολιτικές εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας.

Κλείσιμο
Η Αθήνα πάντως για πρώτη φορά στα 12 χρόνια της έρευνας παρουσιάζει θετικές προοπτικές στο κομμάτι των επενδύσεων για το 2015, από την 5η θέση, και μέτριες προοπτικές στο κομμάτι της ανάπτυξης ακινήτων, όπου κατατάσσεται στην 16η θέση σε ένα σύνολο 28 ευρωπαϊκών χωρών.  

Στην πρώτη θέση της κατάταξης ως προς τις προοπτικές επενδύσεων για εφέτος βρίσκεται το Βερολίνο, ακολουθεί το Δουβλίνο, η Μαδρίτη και το Αμβούργο στην τέταρτη θέση πριν την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης