Βρετανία: Μπλόκαρε η χρήση ATM και χρεωστικών καρτών της Lloyds

Βρετανία: Μπλόκαρε η χρήση ATM και χρεωστικών καρτών της Lloyds

Προβλήματα στη χρήση χρεωστικών καρτών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης για τους πελάτες των Lloyds, TSB και Halifax

Βρετανία: Μπλόκαρε η χρήση ATM και χρεωστικών καρτών της Lloyds
Οι τράπεζες Lloyds και TSB παραδέχτηκαν την ύπαρξη προβλημάτων στην εξυπηρέτηση πελατών τους που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές τους κάρτες και να "σηκώσουν" χρήματα από τα ΑΤΜ των τραπεζών, αναφέρει το skynews.

Νωρίτερα την Κυριακή πελάτες των εν λόγω τραπεζών καθώς και αυτών της Halifax είχαν διαμαρτυρηθεί για προβλήματα στη χρήση χρεωστικών καρτών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης.

Κλείσιμο
Και οι τρεις τράπεζες ανήκουν στο Lloyds Banking Group το οποίο ανακοίνωσε ότι γνωρίζει πως "ορισμένοι πελάτες του δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες τους, είτε για να κάνουν αγορές ή να κάνουν ανάληψη χρηματικού ποσού από τα ΑΤΜ".

"Εργαζόμαστε σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα είναι δυνατό και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία", αναφέρει η Lloyds.

Η TSB ανακοίνωσε πως: "Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες της TSB δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες τους, είτε για να κάνουν αγορές ή να "σηκώσουν" χρήματα από τα ΑΤΜ. Αυτό έχει επηρεάσει όλα τα υποκαταστήματα του Lloyds Banking Group. Δουλεύουμε σκληρά για να επιλυθεί το πρόβλημα και ζητάμε ανεπιφύλακτα συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία".

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης