Πτώση στη Wall Street

Πτώση στη Wall Street

Χαμηλότερα έκλεισαν οι αμερικανικές μετοχές - Πτώση για 5η μέρα κατέγραψαν Dow και S&P 500 |

Πτώση στη Wall Street
Πτώση στη Wall την Πέμπτη με τον εργοστασιακό Dow Jones και τον S&P 500 να επεκτείνουν τις απώλειές τους για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, μετά από τα στοιχεία εκείνα που έδειξαν πως η ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας είναι πιο γρήγορη από ότι αναμένονταν, πράγμα που αυξάνει τις σκέψεις για πιθανό tapering από την Fed πιο σύντομα από ό,τι αναμένονταν.

Ο Dow σημείωσε πτώση 0,43% στις 15.822. Ο S&P 500 υποχώρησε 0,44% στις 1.785 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0,12% στις 4.033 μονάδες. 

Κλείσιμο
«Εκτός αν κάτι σκοτώσει αυτή την οικονομία, η Fed πρέπει να πατήσει το φρένο στην στήριξη της αμερικανικής οικονομίας», ανάφερε ο David Kelly, επικεφαλής στρατηγικής στην J.P. Morgan.

Η Aeropostale υποχώρησε 2,88% καθώς ανακοίνωσε ζημιές το τέταρτο τρίμηνο, που υπερβαίνουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η Αpple ενισχύθηκε κατά 0,51% λόγω του ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την China Mobile για τη διάθεση του iPhone στα σημεία πώλησης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Η General Growth Properties ενισχύθηκε 2,66%.

Απώλειες και για την αλυσίδα τροφίμων Safeway μετά τη μείωση των τοποθετήσεων στην εταιρεία από τους εταίρους της τής Jana.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης